07 07 07 07 07  

ALMA

40%V/V

BARACK

40%V/V

ÉRLELT
ALMA

40%V/V

ÉRLELT
TÖRKÖLY

40%V/V

SZILVA

40%V/V

MÉZES-ÁGYAS KÖRTE LIKŐR

31%V/V

MÉZES-ÁGYAS SZILVA LIKŐR

31%V/V

MÉZES-MÁLNA LIKŐR

31%V/V

KÖRTE

40%V/V

Almáskertünk három fajtája adja sokszínűségét, frissességét, jellegzetességét ennek az ereje ellenére is bájos és kellemesen fogyasztható. Önmagában is remek, de tehetséges bármixerek nyugodtan kísérletezhetnek új és még újabb koktélok kidolgozásával. Egy példával szolgálunk a koktélreceptjeink között.

Kiváló termékünk a nagy sikerre való tekintettel jelenleg elfogyott.
Újabb prémium Barackpálinka készlet a nyári főzésből őszre várható.
Megértésüket köszönjük.


Friss almapálinkánkat 3 hónapig tokaji aszús fahordóban érleltük. Enyhe dohány és gyenge mazsola illata vezeti be a kerek és sima, selymes ízvilágot. Igazi digestiv, szivarral a könyvtárszobában vagy a kandalló előtt.

A férfiak itala! Markáns és szigorú, robosztus és szikár. A Bükki borvidéken 2010-ben termett szőlők érett törkölyéből párolt pálinkánkat fél évig pihentettük 225 literes tölgyfahordókban. Kínáljuk digestivként egy nehéz étkezés után.

A Duna-Tisza közén termett, több fajta szilvából összeállított pálinkánk bájosan behízelgő illatú, könnyeden kedves, de széles ízvilágában, harapható testességében, krémes lekvárosságában a forró nyári napok köszönnek vissza.

A friss körte harsanós játékossága és a selymes akácméz egysége adja ennek a tételnek a szépségét. Kedves báj és vidámság sugárzik egész lényéből! Fesztiválok és derűs társasági események remek kísérője, de érdemes kipróbálni szkájpolás közben is – enyhíti a távolságérzet melankóliáját.

Érett és túlérett szilvadarabokkal valamint nemes akácmézzel ágyaztunk meg a természetesen saját főzésű szilvapálinkánknak. Kerek egész alkotás, illatában könnyed muskotályosság oldódik fel a mézes édeskésségben, szájban olvadóan sima, hosszan tartó, komoly élmény.  Ügyesen kerüli el az unalmas sziruposság buktatóit. A sorozat legférfiasabb tagja.

A nyár íze a nemes pálinka, az alföldi akácméz és a természetes málna sűrítmény alkotóiból áll össze harmonikus egésszé. Vibrálóan üde savassága, fickándozó gyümölcsössége, játszi könnyedsége teszi igazi nyári itallá. Akár borongós esős időben, akár szikrázó napsütésben igazi élmény! Kóstolj bele!