Spiritus Primus - Illatos birs Spiritus Primus - Kacér cseresznye Spiritus Primus - Hamvas szilva Spiritus Primus - Bársonyos kajszi  Spiritus Primus - Csalfa meggy  Spiritus Primus - Tokaji aszútörköly Spiritus Primus - Tokaji aszútörköly    

BIRS

45%V/V

CSERESZNYE

45%V/V

SZILVA

45%V/V

KAJSZI

45%V/V

MEGGY

45%V/V

TOKAJI ASZÚTÖRKÖLY

45%V/V

ZAMATOS ALMA

45%V/V

PAJKOS SZAMÓCA

45%V/V

ÉRLELT ALMA

40%V/V

A fajta minden szépségét, illatát, fanyar zamatát hordozza pálinkánk. A kisüsti technológia biztosítja a testet, erőteljes, férfias ízeket, félreismerhetetlen fajtakaraktert, az aromaerősítő torony koncentrálta az illatok sokszínűségét. A különleges pálinkák kedvelőinek ajánljuk.

Az évtizedek alatt szakmailag és morálisan amortizálódott cseresznyepálinka újjászületett! Bájos, vibráló jellemét ma már nem szintetikus aroma határozza meg, hanem a tökéletesen beérett, egészséges gyümölcs, a pontos szüret, a gyors feldolgozás, a hűtött erjesztés és a kíméletes főzés. Így válik elegánsan is játékossá, enyhén marcipánossá és végtelenül természetessé.

Korábban a szilva minden házikert kedvence volt, ma már korszerű nagyüzemek, ültetvények érlelik ezt a sokcélú, ízgazdag gyümölcsöt. A több szilva fajtából főzött pálinka összeállításunk hordozza mind a muskotályos-fűszeres illatjegyeket egy csepp rózsával, mind lekvárosságot érett mézes, karakteres ízvilággal.

A Duna-Tisza köze ideális feltételeket teremt a kajszi termesztéséhez. Már évszázadokkal ezelőtt felfedezték a helyi emberek, hogy ez a nagyszerű gyümölcs kierjesztve és pálinkának kifőzve megőrzi a talaj, a klíma és a gazdag napsütés minden kincsét és nemes ízekké érleli. A hagyományokat megőrizve és a korszerű technológiát is segítségül hívva kínáljuk Önöknek a leghíresebb magyar gyümölcs csodálatos cseppjeit, koncentrátumát.

Egyik legnemesebb gyümölcsünk izgalmas személyiségét sikerült átmentenünk ebbe a különleges egyéniségével valóban egyedi pálinkába. Roppanó frissességével, elegáns kesernyésségével a ritkaságok szerelmeseinek bárpultjaiból nem hiányozhat!

A Tokaji hegy talajának,
a Furmint és Hárslevelű szőlők gyümölcsének,
a  nemes aszúbogyók érettségének
és főzőmesterünk tehetségének
harmóniáját rejti ezen palack minden ízes cseppje.

A Zamatos Alma saját érzékszerveid rabjává varázsol.,Hajnali fényben csillogó harmatos cseppjei almaszedő lányok feszes kebleivel igéz.