BÉRFŐZETŐINKNEK

Köszönjük, hogy az elmúlt években megtisztelt bennünket bizalmával és gondosan gyűjtött gyümölcséből, törkölyéből készült cefréjét a mi szeszfőzdénkben főzette ki ízes magyar pálinkává. Az a tény, hogy rendszeresen dolgozhatunk Önnek, azt jelenti, hogy mind szakértelmünkkel, mind a főzde technológiájával, technikai felszereltségével meg volt elégedve. Főzdénk alapelvei:

Minden cefréjéből a legjobb minőségű pálinkát készítjük Önnek.

Mindig a lehető legjobb kihozatalt érjük el.

Az Ön cefréje, pálinkája nem keveredhet másokéval.

Főzdénk életében most jelentős változások zajlanak. Komoly műszaki fejlesztéseket hajtunk végre, új berendezések, új tartályok sora, az épületek külső-belső megújulása jelzi a fejlődést – ami mind az Ön pálinkájának minőségét javítja. Főzdénk átalakult kereskedelmi pálinkafőzdévé – megtartva bérfőzési tevékenységét is. Bízunk abban, hogy a jövőben is ránk bízza értékes termését, hogy abból nemes pálinkát főzhessünk Ön és a családja részére. Gyümölcsfeldolgozással, cefrézéssel és technológiai tanácsadással is a rendelkezésére állunk.

SAJÁT PÁLINKA - ÚJ BÉRFŐZETŐINKNEK 

A 2010-ben bevezetett új jogszabályok szerint minden 18 életévét betöltött állampolgár 100 liter 43°-os pálinkát vagy 50 liter 86 fokos pálinkát készíthet, saját gyümölcsből vagy erre a célra vásárolt gyümölcsből. Ez a mennyiség egyben jövedékiadó-mentességet élvez; aki ezen fölül főz vagy pálinkáját eladásra szánja, annak ezután is az eddigi szabályok szerint kell adót fizetnie utána.

Készíttessen SAJÁT PÁLINKÁT!

Gyümölcs értékesítés, bérfeldolgozás, bércefrézés, főzés, érlelés, palackozás, egyedi címke készíttetése – mindez egy kézből!

 

Vegyen részt saját pálinkája főzésében a helyszínen!

Kérjen ajánlatot szakembereinktől!

sales@spiritus.co.hu

20/267-8383  -  20/410-7099

SPIRITUS PRIMUS