ILLATOS
BIRS

45%V/V

KACÉR
CSERESZNYE

45%V/V

HAMVAS
SZILVA

45%V/V

BÁRSONYOS
KAJSZI

45%V/V

CSALFA
MEGGY

45%V/V

PAJKOS
SZAMÓCA

40%V/V

DALOLÓ
KÖKÉNY

40%V/V

A fajta minden szépségét, illatát, fanyar zamatát hordozza pálinkánk. A kisüsti technológia biztosítja a testet, erőteljes, férfias ízeket, félreismerhetetlen fajtakaraktert, az aromaerősítő torony koncentrálta az illatok sokszínűségét. A különleges pálinkák kedvelőinek ajánljuk.

Az évtizedek alatt szakmailag és morálisan amortizálódott cseresznyepálinka újjászületett! Bájos, vibráló jellemét ma már nem szintetikus aroma határozza meg, hanem a tökéletesen beérett, egészséges gyümölcs, a pontos szüret, a gyors feldolgozás, a hűtött erjesztés és a kíméletes főzés. Így válik elegánsan is játékossá, enyhén marcipánossá és végtelenül természetessé.

Korábban a szilva minden házikert kedvence volt, ma már korszerű nagyüzemek, ültetvények érlelik ezt a sokcélú, ízgazdag gyümölcsöt. A több szilva fajtából főzött pálinka összeállításunk hordozza mind a muskotályos-fűszeres illatjegyeket egy csepp rózsával, mind lekvárosságot érett mézes, karakteres ízvilággal.

A Duna-Tisza köze ideális feltételeket teremt a kajszi termesztéséhez. Már évszázadokkal ezelőtt felfedezték a helyi emberek, hogy ez a nagyszerű gyümölcs kierjesztve és pálinkának kifőzve megőrzi a talaj, a klíma és a gazdag napsütés minden kincsét és nemes ízekké érleli. A hagyományokat megőrizve és a korszerű technológiát is segítségül hívva kínáljuk Önöknek a leghíresebb magyar gyümölcs csodálatos cseppjeit, koncentrátumát.

 

Egyik legnemesebb gyümölcsünk izgalmas személyiségét sikerült átmentenünk ebbe a különleges egyéniségével valóban egyedi pálinkába. Roppanó frissességével, elegáns kesernyésségével a ritkaságok szerelmeseinek bárpultjaiból nem hiányozhat!

Kedves Szamóca! Téged
Én, -Én az Isteneknek
s az Istenasszonyoknak
tennélek asztalára.

Csokonai Vitéz Mihály

A szilvafélék családjának vadóc tagja, a kökény, nehéz karakter. Egy izgalmasan fűszeres, kócosan játékos, remek pálinka. A ritka ízek keresőinek ajánljuk, vadételek mellé. Valóban dalra fakad ízlelőbimbóinkon!