A pálinka élvezeti értékét négy dolog határozza meg döntően. A legalapvetőbb hatást az alapanyag gyakorolja a végtermék, az ízes és illatos pálinka természetére, de az évszázados és modern cefrézési, főzési és érlelési technikák, technológiák alkalmazásával a főzőmester tudásának befolyása sem lebecsülendő. A pálinka köré épült mítosz, marketing és a fogyasztás körülményei, kultúrája társadalmi szintre emeli e nemes ital élvezetét. Mi a SPIRITUS PRIMUS-nál hiszünk abban, hogy az erről az első három tényezőről való ismeret, tudás az, ami csodálatossá és érthetővé teszi a pálinka világát. Pillantson be a pálinka készítésének műhelytitkaiba és lebbentse fel a pálinka kultúrájának fátylát szakszerű vezetés mellett! Sommelier kollégánk mindenre válaszol, amit eddig meg sem mert kérdezni. Töltsön el egy kellemes órát barátaival és pálinkáinkkal, vagy lepje meg szeretteit a pálinkáról való tudással!

Kávéház-szaküzletünkben megvásárolhatja összes termékünket, borász partnereink (DERESZLA – Tokaji borvidék, PÓK TAMÁS, ORBÁN GERGELY – Badacsonyi borvidék, GÁL PINCÉSZET- Egri borvidék, SZELESHÁT – Szekszárdi borvidék, Maczkó Róbert – Villányi borvidék) borait, a fröccsökhöz üveges szódát tartunk.

A Quwa kézműves pörkölésű választékából készítjük eszpresszónkat, capuccinonkat és más kávékülönlegességeinket (koffeinmentes és tejérzékeny változatban is.)

Forró napokon frissen készült limonádéval várjuk, és a Fóti Kézműves Sörfőzde termékeiből a Fóti pils (6%), Hammurapi + 21 (8%) és Sörapu narancsos-mézes gyömbér- (4,5 %) söröket kínáljuk.

Figyelmébe ajánljuk delikatesz választékunkat: Szász Ilyés korondi méhész mézeit, a Nárcisz Birtok ökogazdaságában készült sajtokat, és a mangalica- és szarvashúsból készült hentesárut.

Kapcsolat:

Fodor Zsuzsanna üzletvezető

+36 20 561-9855

fodorzsuzsanna@spiritus.co.hu

György Vince sommelier (kóstolók, egyedi programok, csoportos programok)

+36 20 267-9727

gyorgyvince@spiritus.co.hu

 

Nyitva tartás:

Hétfő – kedd –szerda -csütörtök 10 h-20 h-ig

Péntek 10 h-22 h-ig

Szombat 10 h-22 h-ig

Vasárnap zárva